رولبرینگ های سوزنی (NRB)
ساخت رولبرینگ های سوزنی در انحصار شرکت INA میباشد. در سایر شرکتها تحت لیسانس ساخته میشود و یا شرکت INA ساخته میسازد و با نام دیگر شرکت ها بسته بندی میکند. رولبرینگ های سوزنی در استانداردهای شماره فنی، جایگاهی ندارند و در کاتالوگ ها در مورد جایگاه شماره فنی این رولربینگ ها بحثی نشده است.
این به آن معنا است که بر اساس استاندارد و شاخص جهانی رولبرینگ های سوزنی به عنوان یک جایگاه جداگانه شناخته نمیشوند و این بیرینگ در خانواده بیرینگ های سیلندریکال تعریف میشود و شماره فنی آن هم با N شروع میشود.
این بیرینگ به دلیل طول بلندی که عناصر غلتانش دارد، وسط رینگ خارجی آن یک شیار روانکاری وجود دارد که میتواند با یک یا چند سوراخ گریس را از بیرون به مرکز رول انتقال دهد تا همیشه رول در معرض گریس قرار داشته باشد.
این خرید رولبرینگ را معمولاً با پسوندهای W معرفی می کنند که این نشان می دهد که دارای راه روانکاری با یک یا چند سوراخ است. یکی از تیپ پذیرترین و تنوع پذیر ترین نوع بیرینگ ها میباشند در واقع یعنی هر مدلی که بخواهیم در آن وجود دارد مانند ترکیب با بلبرینگ ها، لوز به سمت داخل و خارج و…
پیپر ها یا رولبرینگ های مخروطی
این دسته از رولبرینگ ها به صورت تفکیک پذیر در صنعت کاربرد زیادی دارند. این بیرینگ ها نظر بر اینکه هر چقدر زاویه آلفا (زاویه همگرایی، زاویه اعمال بار) بزرگتر باشد و طول عناصر غلتان در رولبرینگ کوچکتر و ابعاد رولبرینگ از منظر پهنا کمتر باشد، بیانگر این موضوع است رولبرینگ در محدوده ای قرار دارد که بار محوری بیشتری را نسبت به بار شعاعی قابل تحمل است و باالعکس هر چقدر زاویه رولبرینگ کاهش پیدا کند و ابعاد بزرگتر شود، قابلیت تحمل بار شعاعی نسبت به بار محوری بیشتر است.
اسفریکال ها
اسفریکال ها جزو رولبرینگ های خود تنظیم هستند. قابلیت فوقالعاده زیادی در حوزه تحمل بارهای لحظهای دارند و می توانند ناهم محوری ها را به اندازه یک تا دو و نیم درجه در حالت کارکرد تحمل کنند.
البته حداکثر نا هم محوری که میتوان به آن ها تحمیل کرد به صورتی است که یکی از عناصر غلتان به صورت کامل و دیگری به اندازه یک سوم از طول درگیر باشند.